WORKSHOPS

Wij kunnen op aanvraag van een persoon, groep, familie of bedrijf een SUP of SUPyoga workshop organiseren op maat. SUPpen is actief , maar ook ontspannend! Een workshop kun je al boeken vanaf drie personen en duurt 1,5 uur voor €20 p.p. Wil je een workshop aanvragen of heb je andere wensen, vul dan onderstaand formulier in.

Het is superleuk om met een groep een plek te ontdekken vanaf het water. Dat kan in Roermond, maar ook ergens anders op aanvraag. Je komt op plekken die bijzonder zijn, je geniet van verborgen stukjes natuur in en rond de stad, maar suppen is vooral heel erg leuk! Daarnaast leer je elkaar én jezelf beter kennen op het water!

SUPpen is voor jong (vanaf 12 jaar, met zwemdiploma) & oud (zonder blessures). Leuk voor een feestje, supriseparty, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of verjaardag voor iedereen die van water houdt en graag actief bezig is. Lees ook de voorwaarden hier.

Aanvraag boardhuur & workshop

Het huur- en workshop seizoen loopt van april t/m september. Op dinsdag zijn wij sowieso gesloten. Tevens zomersluiting ivm Solar weekend festival: 28 juli t/m 11 augustus 2019.
Boardhuur tarieven zijn per persoon 1,5 uur €17,50 | 3 uur €30,- | dag €50,- | Voor workshop tarieven nemen wij contact met u op naar aanleiding van de aanvraag als het afwijkt van de standaard 1,5 uur voor €20 pp.
Tot 12 personen is er 1 instructeur beschikbaar. Voor een aanvraag van meer dan 12 personen die tegelijk het water op willen, zullen we contact met u opnemen voor een op maat gemaakte offerte.