BOARD HUREN

Heb je al vaker geSUPt en wil je zelf het water op met een board? Dan kun je bij ons een board huren op basis van beschikbaarheid, tot uiterlijk zonsondergang  van april t/m september. Heb je het nog nooit gedaan? Dan raden we je aan eerst een les te volgen (zie lesrooster) of een workshop te plannen (te boeken op afspraak vanaf 3 personen Roermond, vanaf 5 personen Maastricht)

RESERVEREN: kan dmv onderstaand formulier, minimaal 24 uur vantevoren.

TARIEVEN 1 board met peddel

  •  1,5 uur  = €20 pp. Langer of  > 6 personen? neem contact op voor meer informatie.

  • Bij verhuur geldt een borg van €50,- of een afgifte van een geldig legitimitatiebewijs
  • Huurders dienen minimaal te beschikken over zwemdiploma A en te beschikken over een goede zwemvaardigheid en conditie.
  • Bij het kwijtraken van de peddel brengen we €100  in rekening
  • Huur vanaf 12 jaar en tot 16 jaar alleen onder begeleiding van tenminste 1 volwassene
  • Verhuur; bij inleveren van het board 10 minuten later dan de gehuurde tijd, zijn wij genoodzaakt het opvolgende uur in rekening te brengen.
  • SUPPEN doen we NUCHTER
  • Meer voorwaarden 

Wij reageren tussen 23 juli & 8 augustus niet op nieuwe aanvragen in deze periode, vanwege een volle agenda & vakantie van een aantal instructeurs.
Verhuur van boards en nieuwe aanvragen van workshops vinden in deze twee weken dus niet plaats tenzij het al eerder geboekt was.

Je kunt wel deelnemen aan de reguliere lessen in Roermond, zie hiervoor het lesrooster op https://www.purasup.nl/aanmelden . Aanmelden en betalen voor deze lessen gaat online, zie die website. Als je met meer mensen tegelijk naar 1 les wilt komen, dien je allemaal apart te boeken.

In Maastricht zijn er deze twee weken géén activiteiten. 

Aanvraag boardhuur & workshop

Het huur- en workshop seizoen loopt van april t/m september. Op dinsdag zijn wij sowieso gesloten. Tevens 2 weken zomersluiting ivm Solar weekend festival: 26 juli t/m 9 augustus 2020.
Tot 12 personen is er 1 instructeur beschikbaar. Voor een aanvraag van meer dan 12 personen die tegelijk het water op willen, zullen we contact met u opnemen voor een op maat gemaakte offerte.