Tarieven & voorwaarden

ACTIVITEITEN ROERMOND

  • Groepsles SUP, SUPYOGA, SUP&ZEN, MORNINGSUP
   €20 losse les   | of:  5x leskaart* €85  |   10x leskaart €165
  • Sunset SUP & Full moon SUP  €25 incl. drankje (losse betaling, niet van leskaart)
   Maastricht: €30
 •  
  • Buitenyoga  €12,50  |  of: 10 leskaart €110

*Geldigheid = 1 seizoen: april t/m september


STANDAARD WORKSHOPS 

– Roermond: vanaf 3 personen €20 voor 1,5 uur
Maastricht: vanaf 5 personen €25 voor 1,5 uur

BOARDHUUR

Roermond: 1,5 uur = €20 pp 
Maastricht: alleen aanvragen vanaf 5 personen

Aanvragen? Neem contact op voor meer informatie of vul dit  formulier in.

VOORWAARDEN

INFO & VOORWAARDEN

ROERMOND PURA SUP locatie = De Weerd 85, 6041TK Roermond.

Verblijven/recreëren op deze oever voor of na de les is alleen toegestaan als je lid van Beachclub Koers Zuid.  Zij zijn van woensdag t/m maandag geopend van 11:30 tot Sunset of ze sluiten eerder bij slecht weer.

Parkeren kan bij opening onderaan de weg (entree bij de reddingsbrigade) of bij sluiting bovenaan de weg. Wij zien jullie beneden op het gras aan het water bij de turquoise oldtimer bus, je kunt daar 10 minuten vantevoren naar toe lopen. 

– Locatie MAASTRICHT: je ontvangt de locatie bij boeking of 1 dag vantevoren via mail, want dit is afhankelijk van welke dag/tijd en hoeveel personen er komen. Als je 12 uur vantevoren nog geen bericht hebt gekregen, kijk dan eerst in je spam folder, en mail ons daarna.

– Onze activiteiten zijn tenzij anders gecommuniceerd voor personen met een zwemdiploma, voor boven de 14 jaar en zonder blessures

– Koop je een of meerdere (groep)lessen via ons online reserveringssysteem, dan plan je zelf je lessen in. Ook afmelden kan va het systeem, tot 1,5 uur vantevoren. Je aankoop is 1 seizoen geldig. De 5x of 10x les kaart is niet geldig voor de events zoals sunset sup of full moon sup.

– Heb je een afspraak voor een workshop of verhuur dan betaal je contant & gepast voorafgaand aan de activiteit, of je krijgt van ons een Tikkie.

Als je minder dan 12 uur vantevoren annuleert of ‘no-showt’, brengen we 50% in rekening. We gaan nu uit van het aantal opgegeven personen, en worden graag op de hoogte gehouden van wijzigingen in het aantal ivm beschikbare boards en overige verhuur. 

– Bij aanmelding gaat de les door, TENZIJ je van ons bericht krijgt dat de les geannuleerd wordt vanwege het weer, minimaal 1,5 uur vantevoren via je 06 nr als het last minute is (gegeven bij boeking of het nr. dat in je account staat in ons reserveringssysteem).

– Als je zelf de keuze maakt om niet te komen, betaal je wel voor de les, tenzij je je minimaal 1,5 uur vantevoren afmeldt via ons reserveringssysteem. Voor workshops: minimaal 24 uur voor aanvang via contact gekregen bij bevestiging aanvraag.

– In uitzonderlijke gevallen wordt er ter plekke besloten dat de activiteit niet door kan gaan vanwege het plots omgeslagen weer, in dit geval heb je uiteraard nog een les tegoed.

– Doe sportkleding aan geschikt voor het weer, laagjes zijn altijd goed. Je voeten en onderbenen gaan sowieso nat worden. We suppen daarom meestal op blote voeten. Als je liever neopreen schoentjes of sokken aan hebt, mag je die ook aan doen. Wij doen geen wetsuits aan.

– Neem een extra setje kleren mee voor het geval je in het water valt. Neem ook een handdoek, slippers en flesje water mee.

– Laat kostbaarheden thuis of in je auto. We kunnen je tas ook op eigen risico bij ons in de bus leggen als we het water op gaan.

– We raden je af om een dure (zonne)bril zonder touwtje mee het water op te nemen. Heb je last van fel licht, gebruik dan een pet.

– Je telefoon kun je meenemen als je een drijvend, waterdicht telefoonhoesje hebt.

– Heb je een blessure, overgewicht of ben je zwanger: neem dan vantevoren contact op of je wel mee kunt doen via suplimburg@gmail.com
Na 20 weken zwangerschap nemen wij geen beginners mee het water op.
Een schouder- of armblessure is sowieso niet handig met SUPpen.

– Ook epilepsie, allergie voor insecten en bijzonderheden betreffende deelnemers willen wij graag vantevoren weten!

– Zorg dat je genoeg gegeten en gedronken hebt voordat je het water op gaat om een lage bloedsuikerspiegel te voorkomen van de inspanning.

– SUPPEN doen we NUCHTER!

– Bij het kwijtraken van de peddel, betaal je €100

– Zorg dat je op tijd aanwezig bent en dat je na de les ook wat speling hebt.

– Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

CU on board, good vibes only!